Val Escolar Grau Bàsic

Aquest Curs 24-25, l’alumnat de Grau Bàsic (GB) es beneficiarà del Val Escolar, destinat a la compra de material escolar.

Les famílies d’alumnat matriculat al GB heu rebut, o rebreu aviat, per correu postal el Val Escolar (2 vals pel valor de 30 € cadascun).

Un cop rebut l’haureu d’activar a l’aplicatiu i cedir-lo a l’Institut.

Les famílies de l’alumnat que el curs 23-24 estava matriculat a un centre diferent a l’Institut Llobregat, no cediu el Val a l’Institut fins que no tingueu el nou centre actualitzat. Això serà a partir del 17 de juliol. Si cediu el val a l’anterior centre educatiu, no disposem de medis per fer el retorn. La cessió és irreversible, una vegada feta no es pot tornar enrere.

La data límit per cedir el val escolar és el 30 de setembre, però us demanem que el feu al més aviat possible una vegada tingueu el centre actualitzat, per poder fer la compra de material i tenir-ho el primer dia de classe.  

Al següent document us detallem pas a pas com formalitzar la cessió d’aquest.

Si després de llegir el document amb les instruccions teniu qualsevol dubte, podeu escriure a la Coordinadora Pedagògica (cpelluch@insllobregat.cat) o trucar a l’Institut i preguntar per la Clara Libertad.

En cas que no hagueu rebut els vals al vostre domicili, podeu activar-los i fer la cessió seguint les instruccions d’aquest document.